tiistai 2. syyskuuta 2014

Agilitya

Pienen painostuksen "uhrina" yritän taas sadannen kerran skarpata blogipäivitysten suhteen ;)

Ollaan oltu rehellisesti tokotauolla SM:ien jälkeen lukuunottamatta suunnittelemattomia hömppä- eli hauskanpitotreenejä. On muuten tehnyt ihan hyvää, ainakin ohjaajalle! Ainoastaan seuraamista ollaan muistuteltu pienestä BH:ta silmälläpitäen (on muuten saakelin tylsä kaavio!) ja samalla totesin, ettei Ria osaa seurata hihnassa enkä minä osaa käyttää hihnaa. Yritän nyt asennoitua kuitenkin niin, että mennään pitämään hauskaa enkä halua luoda turhaa painetta yhden typerän taluttimen takia.

Sen sijaan agilityyn ollaan yritetty nyt panostaa koko ajan edestä; täytyy juosta kun vielä pystyy, vaikkakin alkaahan tuo meno auttamattomasti hidastua... Ja niihin videoihin: alkuun pätkää viime tiistailta, jonka Anna kiltisti kuvasi ja siirsi nettiin -kiitos! :) Eka kiekka on kuvaamatta, siinä lähinnä taisteltiin keppien jälkeisen käännöksen kanssa kun meni useamman kerran renkaan ohi. Itse valutin valssia miten sattuu, mut sitten kun sain käännöksen kohdilleen niin kääntyihän se koirakin. Muuten ei tainnut olla mitään suurempaa mainittavaa. Tuossa toka kierroksen vedossa (joka on siis alla videona) ahnehdin hallin päätyä kohti mentävän hyppysuoran (21-22) kanssa, eli liike lakkasi ja yritin saada äänellä etenemään -eihän se tietenkään noin toimi. Sylivekit on kans näköjään jotain epämääräistä räiskimistä, voi kun joskus oppisi rauhoittamaan kädet ja viemään ohjaukset loppuun :/

https://www.youtube.com/watch?v=o0l8n0hgsic&feature=youtu.be


Vasemmalla puolen yllä olevan radan piirustus. Jälkikäteen oivalsin, että meille ei ole kyllä ihan arkipäivää vetää 31 esteinen rata muutamalla "rikkoutumisella" läpi, vaikkakin kauneusvirheitä piisaa. Tulee kuitenkin hyvä tunne siitä, että saa hyvän rytmin päälle ja meno on sujuvaa:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti