keskiviikko 17. heinäkuuta 2013

Loppukesän ja alkusyksyn suunnitelmia...

Päivitin kisa-/koekalenteria jotta saisin taas jotain selkeyttä ja järjestelmällisyyttä treenaamiseen. Tokossa ollaan alettu työstää zetaa ja ohjattua; periaatteessahan asiat on jo tuttuja koiralle, mutta treenaamattomuus näkyy. Asetin EVL:an tavoitekokeen syyskuulle. Jos homma on silloin vielä vaiheessaan, niin sitten siirretään koesuunnitelmia eteenpäin. Pakko olla vaan jokin aikataulu ihan itseni takia, muuten ei tule treenattua tarpeeksi systemaattisesti :)

Agility meinaa jo sananakin ahdistaa... Se ei riitä, että koira on hyvä, jos ohjaaja ei kehity :/ Varkauden kisoissa juostiin Sami Topran  radoilla viime viikonloppuna, tuloksina 10 ja 5. Molemmilla radoilla lentokeinu ja ekalla radalla myös yksi rima alas -ensimmäistä kertaa kisoissa tällaisia mokelluksia. Ja tavoite ei toteutunut; hätäilin kontakteilla, eikä malttia ollut ohjaamisessa kyllä muutenkaan... Jotenkin oon nyt niin harmissani siitä, että en vaan löydä keskittymistä radoille. Toisella radalla oli myös pöytä, sen vein tosi varmistellen ja ei saatu ihme kyllä siitä virhettä. Nyt sekin este on nähty kisaradalla :D Ja jos jotain hyvää, niin nyt ne kepit on oikeasti hyvät kisaradallakin. Jes!!!

Laitoin kalenteriin parit agikisat elokuulle siitäkin huolimatta, että keinu ei näytä olevan kovinkaan hyvässä kuosissa... No sitä saa mitä tilaa: ei ole hidas keinu ei.

2 kommenttia:

  1. Kisaamaan vaan agia :) Kisarutiinia, kisarutiinia. Ah, niin tuttu tunne, koira kulkisi, mutta ohjaaja räpeltää ;)

    Voin toki laittaa vaihdossa yhden perässävedettävän, tänne kelpaa kyllä tuollainen pieni sähikäinen :D

    VastaaPoista
  2. Juu ei kiitos perässävedettävää ;) Nimim. pikkusnautseria perässään raahannut ohjaaja...

    VastaaPoista