tiistai 12. marraskuuta 2013

Yksikätisenä

Perjantaina laskin pimeässä metsässä persmäkeä: märkä, lehtien peittämä ja liukastama polku ja hups -jalat alta ennen kuin ehdin tajutakaan. Siinä rytäkässä otin sitten kädellä vastaan ja kurjasti kävi. Oikean ranteen värttinäluu meni poikki, ja se on yritetty vetää oikeaan asentoon kolmeen eri otteeseen. Huomenna kuvataan neljännen kerran ja jos ei ole pysynyt paikoillaan, niin sitten leikataan. Kylläpä pienestä liukastumisesta tuli suuri harmi!

Sattuneesta syystä viikonlopun kisasuunnitelmat kariutuivat. Taitaa ikävä kyllä jäädä muutenkin loppuvuoden kisat tauolle; pienesti tosin elättelen toivetta, ettei leikkaukseen tarvitsisi mennä vaan toipuminen pääsisi jo nyt täyteen vauhtiin. Ja se meinaisi siinä tapuksessa sitä, että jo viiden viikon kuluttua vois alkaa homma olla voiton puolella. Päivä ja viikko kerrallaan, ei muu auta.

Näin ne kuviot saattavat muuttua yllättäin. Tällä hetkellä suuria saavutuksia ovat paidan pukeminen ja suihkussa käyminen -blogia päivitän kunhan joskus voin lisätä saavutuksiin kentälle pääsemisen;)

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä sinne, tiedän tunteen. Kyllä kipsatun käden kanssa voi kisata, SM-kisoja myöten :D

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Yritän ottaa nyt alun sen verran rauhallisesti, ettei tartteis lähtee operoimaan. Viikon päästä vielä kuvataan ja jos silloinkin kaikki on mallillaan, niin uskallan ehkä vähän huokaista helpotuksesta!

  Ja jotta Ria sais vähän aivojumppaa, niin alettiin opetella kotona sellaisia hyödyllisiä temppuja, kuten lapsen lelujen siivoaminen lelukoriin. Miten mä en ole tajunnu opettaa tuota aikaisemmin :D

  VastaaPoista
 3. Mä komppaan Maijaa. Ei yksi pieni kipsi kädessä häiritse agilitya millään tavalla ;)

  VastaaPoista
 4. Jaksan uskoo että Sonja ja Maija olette oikeassa kunhan ensin saa tämän hel*****lisen tunteen pois. Huomenna jo sittenkin leikataan, joten ehkä se taas siitä lähtee. Siks en oo uskaltanu myydä ACEn vuorojakaan poikkeen kun toivon, että kohta taas aksataan. Ei se kipsi hidasta menoa kun vaan nyt ensin sais käden kaikki osaset oikeille paikoilleen. Just nyt ei tee hirveesti mieli heilutella :/

  VastaaPoista
 5. Voi ei! Taitaa ainoa hyvä juttu tuossa olla se että jalat pelaa ja ulkoilemaan pääsee. Tosin moni juttu pitää opetella tekemään vasurina.

  VastaaPoista