tiistai 28. lokakuuta 2014

MH-video

Sain Annelta MH-videon, eli edelliseen postaukseen vielä pieni lisäys. Alusta puuttuu eka osio, jossa TO ottaa koiran mukaansa ja sen jälkeen tutkii koiran, ja keskeltä on pätkäisty kolmen minuutin aktiivisuusosiota lyhemmäksi, kun siinä ei siis tapahtunut yhtikäs mitään muuta kuin seisoskelua ja pään kääntyilyä.

Kun nyt itse katsoin videon niin huomasin paremmin mm. jo heti alkuosion leikin kohdalla, kuinka Ria yrittää kysyä multa että mitähän tässä pitäis tehdä. Ja kun TO kutsuu taistelemaan lelusta, niin Ria hipsuttaa mun viereen ja on sen näköinen että "voitko äiti olla mun kaa" ;) Siinähän en siis saanut katsoa koiraa, joten meni moni asia ohi niin kuin kaikissa muissakin osa-alueissa.

Näin myös nyt selvemmin haalarin ja räminälaitteen aiheuttama jäljelle jäävän pelon, eli vaikka mitään suurempaa väistämistä ei näykään niin olemus on jännittynyt ohitustilanteissa. Menee kuitenkin häntä kohtuu ylhäällä ja jonkun silmään saattais näyttää ihan normaalilta itseltään, mutta kyllä siinä jännittyneisyyttä on huomattavissa.

Aaveilla murisee pienesti, sitä ei kuulu videolta.

Olispa muuten ihan hauska nähdä koiran reaktiot samaisessa testissä, jos saisit kommunikoida koiran kanssa ihan normaalisti; koskaanhan arjessa tai harrastuksissa ei tule tilannetta vastaan, jossa et saa näyttää elein tai kertoa äänellä ja puheella mitä koiralta haluat ja oletko sen toimintaan tyytyväinen. Mut jotenkin niin hellyyttävää, että vaikka oon koiran mielestä tosi outo ja jäykkä, niin silti se viimeiseen asti kyselee että kerrotko nyt mikä tämä homman nimi oikein on <3


https://www.youtube.com/watch?v=EInLKldYsOQ&feature=youtu.be


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti