perjantai 25. tammikuuta 2013

ACE 24.1

Harri Kataisen treeni.

Tehtiin rata, jossa alkuun kieputtelua, ja sen jälkeen irtoamista ja vauhtisuoraa. Pieni-kelpie oli vallan pätevä, mm. kesti keppien jälkeen hienosti edessäleikkaamisen ja teki muutenkin tarkkaa työtä. Rimat pysyivät hyvin, onneksi, viime viikkoisen rimantiputtelutreenin jälkeen kun meinasi jo tämäkin asia alkaa ahdistamaan... Ohjaaja ei saa kehuja, on tuo ohjaaminen vaan vähän semmosta sinne päin -tekemistä... Ja valsseissa edelleen yritän väkisin peruutella.

Radan alkuosan poispäinkääntöä tehtiin yksittäisenä juttuna useamman kerran (näitä kaikkia tuhatta toistoa en jaksanut ladata koneelle, käytettiin nimittäin iso osa treenistä tähän). Ei ottanut onnistuakseen kun aina ennen kääntöä Ria ehti katsoa minuun päin ja kääntyi sitten väärään suuntaan. Loppuradan putkeenirtoamisen jälkeen tuli hypyn ohi, joten sitäkin hinkattiin muutamaan kertaan. Siinä hötäkässä en sitten muistanut katsoa eteeni kun jäin varmistelemaan, että ottaako hypyn vaiko ei, ja törmäsin sitten keppeihin -tämä ei onneksi tallentunut videolle kun kuvaaja kuvasi koiraa eikä ohjaajaa ;)

Vauhtisuoran jälkeen teki muurille yllättävän kivoja käännöksiä vaikka jäin jälkeen.


4 kommenttia:

  1. Ria on kyllä niin magee, mielettömiä nuo sen kiihdytykset: kiihtyy nollasta sataan nanosekunneissa.<3

    VastaaPoista
  2. Rialla on kyllä hyvä kiihtyvyys, sen olen huomannut kun yritän kilpajuoksuun lähteä... Voi vaan arvata kumpi jää kakkoseksi ;) Sen vahvuus on myös kiihtyvyyden ja hyvän irtoamisen lisäksi laukan kokoaminen ennen käännöksiä; Ria kääntyy ilman, että joudun hirveällä työllä kääntämään ja vääntämään. Se on ihana otus!

    VastaaPoista
  3. Vau mikä tyyppi! :D Ihan mieleton into ja vauhti. Nimenomaan noi kiihdytykset on hienoja, eikä hypyt silti valu. Taitavia ootte!

    VastaaPoista