torstai 5. syyskuuta 2013

Vallattomuutta

Tän viikon treenit on olleet melko mielenkiintoisia... Tai lähinnä vastaan on tullut sellaisia juttuja, joihin ei olla törmätty aikoihin. No mut mä aattelen niin, että hyvä kun häröilyt putkahtelee esiin treeneissä niin jospa ne olis sitten sillä käsitelty loppuun, eikä tarvitsisi tehdä samoja mokailuja kokeessa ;)

Maanantain ryhmätreenissä Telkkisillä ei ollut mitään normaalista poikkeavaa. Tehtiin kisanomaisesti perätysten hyppynouto ja tunnari, teki muuten hyvin mut tunnareille lähtiessä kuului pieni piip ja kapuloilla oli vähän turhan sählä. Luoksetuloa kierron kautta, muutama luoksetulon maahanmeno joista palkka. Kauko-ohjausta häiriköitynä. Loppuun paikkamakuun aloituksia, eli viereinen ohjaaja huuteli maahan -käskyä ja Rian piti (tai olis pitäny) istua perusasennossa. Tipahtaa kyllä tosi herkästi maahan toisten käskysä, miten tuon saisi tajuamaan että minua kuunnellaan muttei muita?

Tiistaina tosi nopea setti Kasurilan koululla. Eksyttiin Annan kanssa vahingossa eri kentille, tai mun olis pitäny olla Vuorelassa mut ajoin Kasurilaan ;) Yksinäni siis treenasin. Otin vähän seuraamista, merkkiä ja ruutua. Kerran oli menossa merkiltä toiselle merkille kun lähetin ruutuun, mut muuten teki kivasti. Tässäkään ei siis mitään ihmeempää.

Keskiviikko oli häröilypäivä... Treenattiin Kasurilan rinteiden parkkiksella.Tehtiin tehokkaasti useampi liike, mut ei jääty hinkuttamaan. Alkuun käskytettynä seuraamiskaavio, edisti läpi kaavion ja kupli muutenkin! Eipä ole ollut tuollaisessa mielentilassa aikoihin... Kaaviossa oli paljon käännöksiä vasemmalle + täyskäännös-liike seis -kohtia, mut nekään ei auttaneet paikkaan. Tykkäsin, että oli tosi aktiivinen, mut meni kyllä jo vähän yli... Seuraamisen jälkeen zetan istuminen ja maahanmeno, palkka maahanmenosta. Seisominen erillisenä josta palkka. Ja vielä palkaten istuminen erillisenä. Osaa se jäävät ja teki nyt tosi terävästi, jospa olis skarppina kokeessakin. Ohjatun merkkiä palkaten + vasemman nouto kertaalleen, tämä tais olla ok? Tunnari, sähläs ja maistoi viereistä kapulaa mutta palautti oman. Hyppynouto, tämä meni ihan rallatteluks: heitin vinoja, ja oli menossa hypyn ohi kapulalle ja jossain vaiheessa oli tulossa palautuksen esteen ohi. On hakenu hyppyä hyvin vinoilla heitoillakin, mut nyt oli kyllä ajatus aivan liikaa kapulassa ja meni vähän sähläämisen puolelle. Anna kommentoi, että näyttää kuin tuo koira ei olis saanut tehdä tokoa aikoihin ;)

Tänään tehtiin pikainen iltapäivätreeni Vuorelan sataman nurtsilla. Luoksetulon jättö, en kutsunu luokse vaan palkkasin pallolla taakse. Ohjatun alkua, eli kapuloiden vienti ja lähetys merkille. Tässä tuli esiin kans kaikkea yllättävää, kaarratteli juosta missä sattuu eikä hakenut merkkiä. Kepo teki samaa, yritettiin miettiä että mikä oli homman nimi mut ei oikein keksitty syytä. Aivopieru vai jokin hahmotusvaikeus? Aurinko paistoi, mut ei tehty suoraan paisteeseen päin joten kyllä merkin olis pitäny näkyä. Mikä lie. Saatiin kuitenkin hyviäkin merkkejä joista palkkasin pallonheitolla. Loppuun kauko-ohjauksen ensimmäinen istuminen, tehtiin yli kisamatkalta ja teki ok. Sais olla ehkä vähän ryhdikkäämpi mut mulle tärkein tässä vaiheessa että nousee.

Nyt ei enää väännetä liikkeitä ennen sunnuntaita. Kotona ehkä pari merkille menoa ja ehkä yks tunnari, mut ei muuta. Koira osaa, mut silti on sellainen olo että mitä vaan voi tulla vastaan... Tänään käydään aksatreeneissä ja sitten puretaan enimpiä höyryjä lenkkeillen.

Ja loppuun on vielä pakko todeta, että on kyllä onni omistaa koira, jonka kanssa voit oikeasti nauttia treenaamisesta aivan täysipainoisesti myös kokeen alla! Nimim. Tessa oli aina viikon levossa jotta motivaatio riitti kehässä oloon ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti