sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Loppuviikkoa

Torstaina ACEiltiin. Harrin rata oli sellainen jossa sai todellakin JUOSTA. Ja tapahtui jotain historiallista; kerrankin juoksin (siis oikeasti annoin jaloistani kaiken, aivan kaiken! Tai se tunne mulle ainakin tuli), ja ensimmäistä kertaa Harri sanoi että nyt näytti siltä että oikeasti pistin parastani ;) Mikä lie viiraus, mut tämä tunne pitäisi saada jokaikiseen treeniin. Tuntui oikeesti ihan sikahyvälle!

Tajusin myös ensimmäistä kertaa, että mikä meidän takanaleikkauksissa kusee... Mulla lähtee hartialinja kääntymään sinne suuntaan, johon haluan koiran esteeltä kääntyvän, aivan liian aikaisin; Ria lukee takanaohjaukset tosi tehokkaasti, joten kun annan merkin että käännytään niin sehän kääntyy. Se siis poistaa jopa estelukituksen jos kääntömerkki tulee liian aikaisin. Saan siis pitää oman ajatuksen edessä olevassa esteessä tosi pitkään, mut voi että ajoituksen löytäminen on tässä(kin) asiassa vaikeaa!

Putkijarru pääsi syyniin pitkästä aikaa. Ei osata ei... Tulee ulos suorasta putkesta kuin ohjus eikä ole kyllä ajatustakaan kääntymisestä. Lienee paikallaan vähän muistutella tätäkin. 
Ria 4.8.13 (Kuvaaja Heidi Utriainen)
 
 
 
Tokoa ollaan tehty loppuviikon aikana muutamaan otteeseen kimppatreenien merkeissä. Perjantaina oli ryhmän treenit Haukkumajalla. Tehtiin mukava ja tehokas setti: hyppynouto kertaalleen, jossa palkkaa ensin maltista kun heitin kapulan ja sen jälkeen vielä palkaksi itse nouto. Luoksetulo koko liikkeenä liikkuroinnin kera, olin tyytyväinen! Uskaltaiskohan sanoa jo ääneen, että olen ehkä vihdoinkin tajunnu miten tätä pitää treenata? ;) Ruutu niin, että eka palkkasin merkistä (pallo) ja sen jälkeen ruutuun menosta. Tässä välissä tauko, ja lopuksi vielä seuraamista niin, että kentällä oli Roni ja Luca tekemässä yhtä aikaa juttuja. Ihan kiva seuruu, tein taas tarjoamisen kautta.
 
Lauantaina ei tehty ihmeempiä, mut tänään treenattiin Annan kanssa kimpassa Toivalan koulun hiekkakentällä. Satoi, oli hämärää, kenttä täynnä lätäköitä, väsytti, laiskotti... Mut onneks lähdettiin :) Ajattelin hyödyntää uuden kentän mahdollisuuden, ja mentiin liikkurin kutsusta kisamaisesti kehään tekemään seuraamista. Alkuun palkka liikkeellelähdöstä, sen jälkeen kaaviota jossa Anna käskytti, mut tein vaihdellen käskytyksen mukaan ja vaihdellen ihan omiani. Ria tuntui taas tosi kivalle, oli aktiivinen ja rento. Hitaassa käynnissä edisti (!!), ja voi että olin iloinen :D Anna sanoi, että nyt tais olla häntäkin hyvä. Jatketaan nyt tällä hiljaisuudella, eli en anna käskyjä ollenkaan. Korkeintaan ensimmäisessä liikkeellelähdössä muistutan, että ollaan tekemässä seuraamista, mut muuten pidän suun supussa. Tällä mennään seuraavaan kokeeseen ja katsotaan, että miten tekee.
 
Otettiin myös:
* luoksetulo kokonaisena, joka oli ok (annoin seis -käskyn myöhässä ja venyi merkiltä yli). Nyt en tee tätä liikettä enää ennen koetta!
* ruutua, taas palkkaa merkiltä sekä ruudusta. Täytynee vaan jättää pallo merkin takaa pois kun selvästi haistaa sen, ja menee tosi matalana merkille...
* ohjattua, jossa merkki oli huono mut noudot hyvät (tosin itse ryssin ekan noudon kun annoin mitä sattuu käskyjä). Merkillä jäi sivuun, eli paikkatreeniä muistettava ottaa tässäkin. Oli jälleen hipihiljaa kun kapuloita vietiin! Palkkailin ekan viennin aikana mut toisella vientikerralla en.
* tunnari, jossa alku kisanomaisesti. Kapulat rivissä. Teki hyvin! Palkkasin pitkästä aikaa palautuksen lennosta leluun.
* zetan asennot (i-s-m), anna naksutteli asennoista. Istumisessa annoin vartaloavun. Nyt treenataan varmuutta, mut sitten kun se löytyy niin aletaan hioa nopeutta.
 
Oli hyvä treeni! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti