perjantai 13. syyskuuta 2013

Videopäivitystä pitkästä aikaa

Innostuin näpertelemään videopätkän pitkästä aikaa... Kone on ehkä "hieman" jumissa, näyttää mulle videon ihan kuin hidastettuna ;)

Eilisen radan teemana oli kepit. Radanpätkään oli mahdutettu pujottelu 4 kertaa:

1.kepit: okserilta itsenäinen hakeminen, keppien loppuun persjättö + seuraavalle esteelle saksalainen. Ei toiminut meille, saatiin hoidettua pujottelun jälkeinen kuvio paljon paremmin niin, että juoksin sen verran kovaa ohi että ehdin hypylle pakkovalssiin. Persjättöjä tehtiin pallopalkalle erillisenä, tämä treenattavien asioiden listalle!

2.kepit: umpikulmasta sisään + lopetuksessa 180 asteen käännös. Koira komppas kyllä ohjaajan säätämistä, eli haki keppejä vaikka huidoin mitä sattuu. Tiia nauroikin, että mun piti tehdä sylkkäri, mut ei se kyllä mikään sylkkäri ollut vaan joku "otan koiran paniikissa haltuun" -ohjaus :D Kokeiltiin myös vastakäännöllä joka oli mulle hankala + valssilla joka toimi ihan ok.

3.kepit: avokulmasisäänmeno kovasta vauhdista + lopetus valssilla. Jouduin pysähtymään ihan täysin että haki oikeasta välistä sisään. Lopetuksen valssi meni säätämiseksi kun olin aina myöhässä... En siis saanu koiraa yksinkertaisesti kepeillä kiinni kun jouduin seisoskelemaan kepeille lähetyksessä niin pitkään paikoillani.

4.kepit: ihan perushelppo sisäänmeno + lopetus, tästä palkka ja tähän lopetettiin.

Mää niiiiiin rakastan tuota koiraa!!!! Se kyllä komppailee mun säätämisiä ihan mielettömän paljon, tekee hommia täydellä sydämellä ja antaa AINA kaikkensa! Alla video ja HUOM: äänet kannattaa laittaa pois... Joku ohjaaja saattaa ehkä vähän kiljua kun kepit on niiin mageet ;)

4 kommenttia: