tiistai 14. toukokuuta 2013

Tokoa ja JÄLKEÄ!

Sunnuntaina tehtiin lyhyt kokeenjälkeinen muutaman liikkeen palauttava treeni: tunnari liikkeenä, ajattelin että puutun jos pudottaa kapulan palautuksessa, mutta teki hyvin. Luoksetulon jättö ja palkka rauhallisena makaamisesta kun liikkuri huuteli käskyä; tässähän ei kokeessa ollut moitittavaa, mutta näitä on muistettava tehdä ettei lähde taas menemään huonoon suuntaan. Kauko-ohjauksen ensimmäistä istumista n. kymppimetristä; ei pompahtanut, kun ei noussut ylös ollenkaan. Teki ihan totaalijumin, joten lyhensin matkaa ja otettiin sitten uudestaan.

Loppuun vähän keppejä ja palkkaus putkeen, ne kun oli siinä sopivasti tarjolla Miinan agilitytreenin jäljiltä :)

Maanantai oli lepopäivä. Koirat saivat rallatella ulkona kun tein pihahommia, mut treenattu ei ollenkaan. Lepopäiviä pitäisi muistaa pitää enemmänkin, siis ihan sellaisia ettei koiran tarvitse "rasittaa aivojaan" ollenkaan. Se vaan meinaa unohtua, kun Ria ei kyllä koskaan näytä väsymisen merkkejä ainakaan sillä tavoin että ei haluaisi tehdä... Ehkä väsyminen näkyy joskus keskittymisen puutteena, muttei muuten.

Tiistaina eli tänään otettiin vähän pihatokona kauko-ohjauksen tekniikkaa hypyn kautta, ja käytiin kokeilemassa, että miten jälki sujuu talvitauon jälkeen. Poljin jäljen "meidän metsään". Matka oli tarkoitus katsoo puhelimen gepsillä, mutta unohdin... Ensi kerralla sitten. Tein taas perinteiset, eli jälkeä polkiessani bongailin maamerkkejä ja ajattelin, että kyllähän minä muistan mistä olen kulkenut, ja mites kävikään... Ei ollut hajuakaan, että mistä jälki kulki, mutta onneks Ria hoiti homman tyylillä. Kaikki viisi keppiä nousi ja voi jukra että tyypillä oli kivaa! Ja taas muistui itsellekin, että miten mielettömän hieno tunne se onkaan kun viimeinen keppi nousee ja koira syö rinta rottingilla loppupalkkaruokaansa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti