tiistai 13. elokuuta 2013

Sannan käsittelyssä

Ria kävi tänään Kataisen Sannan käsittelyssä. Epäilin etukäteen, että selän alueella on jotain jumia; huomasin jokin aika sitten, että Ria reagoi tiettyjen kohtien paineluun/hieromiseen selän alueella. Liikkumisessa en ollut huomannut mitään muutosta, vaikkakin ehdin epäillä sitäkin että flänkkäämiset/ajoittaiset rimojen pudottelut olisivat merkki jumeista... Mutta voihan se olla, että nuo agilitymokailut ovat ainoastaan merkki ohjaajan hitaudesta ja koiran kierroksista ja koiralle huonosti koulutetusta estefokuksesta ;) Mutta syy kuin syy: koiranhuollatuskäynti oli ihan paikallaan!

Sanna löysi Rialta pari nikamalukkoa, toisen rintarangan alueelta ja toisen lannerangasta. Lukot avautuivat kuulemma helposti, joten nyt pitäisi olla kelpiellä vetreä ranka :) Ria on myös hieman toispuoleinen, eli vasemman reiden lihaksisto on vahvempi kuin oikean. Tämä selittänee myös sen, miksi Ria haluaa toisinaan istua "vinossa", eli siirtää herkästi painon vasemman takajalan päälle. Vinous voi olla seurausta noista lukoista, mutta mitään hälyyttävän suurta sieltä ei löytynyt.

Pidetään agilitytaukoa tän viikon treeneistä ja keskitytään viikonlopun koitokseen... Ups, menin ilmoittamaan meidät tokokokeeseen lauantaille, taas näin ex temporee ;) Odottaminen ei kuulu vahvuuksiini, enkä malttanut jättää seuraavaa koetta syyskuulle. Käydään siis lauantaina tekemässä maksullinen luokkatreeni niin nähdään, että miltä se EVL kokonaisuutena vaikuttaa :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti