tiistai 19. helmikuuta 2013

Tiistaiaamun pihatokoiluja

Hömppätokoa puunkierron kautta: luoksetuloa ja noutoa. Luoksetulon seisomisissa olen ajoittain peruututtanut jotta ajatus olis taakse. Maahanmenossa meinas jäädä kyynärät ylös, mut korjasi itse. Tein pitkästä aikaa stopit peräkkäin ilman suoraa palkkailua. Näyttäisi, että vaikka seisominen ei ole edelleenkään liinat kiinni -meiningillä, niin suullinen käsky alkaa kuitenkin toimia koko ajan paremmin ja paremmin.

Noudossa halusin teettää taas jokusen tehtävän ennen kuin päästin kapulalle. Tässä työvoittona se, että leikki hyvin vaikka heitin kapulan; hetken oli lähdössä kapulalle, mutta jatkoi leikkimistä ja tuntui, että rehdisti keskittyi annettuihin tehtäviin ennen noutoa. Nouto alkaa tuntua hyvältä!

 
 
 
Kauko-ohjauksessa projekti "vieroitumme lankusta/kynnyksestä" käynnissä... Tehdään nyt lyhyeltä matkalta sarjoja ilman apuvälineitä. Yritän muistaa olla itse rauhallinen, jotta saisin luotua koiraankin oikean mielentilan. Tänään tuntui, että onnistuimme tässä :)
 
S-m oli tänään heikoin asennonvaihto, s-i onnistui harvinaisen kivasti.
 
 


2 kommenttia:

  1. Toi taitava Ria! :D Siis vau toi peruuttaminen ja puun kierto tollasella etäisyydellä :) ! Hyvä draivi on koiralla päällä koko ajan. Kaukotkin näyttää hyvältä!

    VastaaPoista
  2. Peruuttaminen ja kiertäminen taidettiin opetella silloin pentuvaiheessa ensimmäisten temppujen joukossa, joten ne on vahvassa. Ria rrrrrakastaa kiertämistä; jopa vähän liikaakin, tulee herkästi innostumishaukahdukset mukaan. Kiertäminen on ollut kyllä erittäin suuresti asioita helpottava taito monessa liikkeessä. Ja sillä on luotu voimaa tekemiseen kun se on niin kiva juttu :)

    VastaaPoista