sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Agilitya

Torstai 31.1 ACE / Tiia Vitikaisen treeni.Yritin piirtää radan videoiden perusteella, eli estekulmat/-välit ei ihan täsmää. Mut lähelle kuitenkin :) Oli aika haastava vääntö.

Kakkoselle mentiin merkkaamaan, siitä pakkovalssi-valssi ja oma liike samantien kolmosen taakse jonne mentiin jälleen tekemään pakkovalssi-valssi. Ei paljon ehtinyt katsella missä kolmonen on, vaan piti uskaltaa liikkua heti kun sai koiran heitettyä kakkoselle.

Keppien hakemista testattiin niin, että puomi leijeröitiin. Ria ampui ensimmäisellä yrityksellä nelosputkelta kutosputken väärään päähän, joten tehtiinkin muutamaan kertaan keppien hakemista apuohjaajan palkkausavustuksella. Sen jälkeen haki kepit ilman minkäänlaista ongelmaa.

Seiskaputkelle heitettiin niin, että itse jäätiin ysin ja kympin väliin kutsumaan putken jälkeiselle suoralle; Ria meni muutaman kerran ysin ohi, siinä mulla sai olla aika voimakas liike sivuttaissuunnassa jotta haki hypyn.

10-16 hässäkässä ei erikoista, kepit haki hyvin tuon kuvion jälkeen. Kepeillä tehtiin edessäleikkaus ennen 18 putkea, mut siinä jäi useampaan kertaan viimeinen keppiväli suorittamatta kun putki imi liikaa. Tehtiin tätäkin erillisenä jotta saatiin onnistumaan.

Puomi ei löytynyt alkuun, tosin tein siinä itse jotain ihmeellistä enkä ohjannut kunnolla.

Tämä treeni oli meille haastava ja käytettiinkin aikaa pieniin yksityiskohtiin suurimmalta osin jonka jälkeen saatiin vähän pidempääkin pätkää pakettiin.

------------------------------------------------------------------------------

Tänä aamuna käytiin Mervin ja Annan kanssa Telkkisillä. Tehtiin pientä pyörittelyä, joka päättyi avokulmasisäänmenolla keppeihin:


 


Haki kepit ihan tajuttoman hyvin vaikka lähettelin seiskan takaa! Kerran tuli eka esteen rima alas, mutta muuten ei kolistellut. Meillä on rimojen tiputtelua ollut erityisesti Telkkisillä ja olenkin miettinyt, että miksi juuri siellä... Tekeekö eri mielentilassa, teenkö itse jotain eri tavalla, onko hallin pohjalla vaikutusta.

Jottei päästäisi liian helpolla, niin tällä kertaa neuvoteltiin lähdössä pysymisistä ;) Nousi kertaalleen jopa seisomaan, eipä ole ollutkaan noin "virittynyt" aikoihin!

Puomia ja keppejä tehtiin loppuun muutaman kerran erillisenä juttuna.

Nyt on sitten ilmoittauduttu Jyväskylään... Siitä se lähtee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti