torstai 7. helmikuuta 2013

Tokoa Telkkisillä

Tiistaina tokoilin omatoimisesti ennen koulutusvuoroa ja keskiviikkona oli tuttuun tapaan ryhmätreenit. Yhteenvetoa siis molempien päivien tokoilusta:

Seuraaminen: Löytyi asennetta ja yrittämistä, ehkä vähän jopa liikaakin. Tuli hyvä tunne kun Ria oli niin tosissaan hommassa mukana ja oikeasti työskenteli, mutta edelleen suurin ongelma on se edistäminen... Tehtiinkin sitten pääasiassa liikkeellelähtöjä normaalissa ja hitaassa käynnissä + käännöksiä vasemmalle. Edistäminen tulee heti seuraamisen ensimmäisissä askeleissa, ja sen jälkeen paikka sahaa. Olen tainnut opettaa koiralle, että paikkaa kannattaa muutella koko ajan niin kyllä se palkka sitten jossain vaiheessa tulee... Hyvähyvä :) Eli nyt tavoitteena olisi saada paikka pysymään heti ekasta askeleesta oikeassa kohdassa. Helmikuun tavoitteena siis saada projektin "ensimmäinen askel" -kautta seuraamispaikka taemmas.

Luoksetulo: Kokeilu uudella käskyllä koko liikkeenä. Seisominen saisi olla napakampi, mutta kun käsky vasta vaihdettu niin en jaksanut alkaa natsittamaan. Maahanmeno huippuhieno, sen Ria on kyllä oppinut ihan ilman opettamista ;) Jätöt hyviä, nyt ei ollut levottomuutta.

Ruutu: Pääasiassa paikkatreeniä tyhjään ruutuun, oikean paikan tarjoamista ja merkkaaminen naksulla + makupalalla. Nyt menin viemään palkan jottei olisi lähtenyt ruudusta minua kohti. Kertaalleen leluruutu ihan vaan hauskana juttuna. Keskiviikon treenissä oli mukana myös luoksetulon tötteröt, jotka olivat lähellä ruutua; ei häirinneet, ja ruutu löytyi hyvin.

Kauko-ohjaus: Voittajan kisamatkalta (10m) lankkua apuna käyttäen m-s, s-m, m-i ja i-m vaihtoja. On mennyt eteenpäin huimasti, se oli ryhmäläisten mielipide :) Itse meinaa toisinaan sokeutua edistymiselle ja tuntuu, että junnataan vaan samassa. Pitäisi alkaa häivyttämään lankkua. Voisi kokeilla seuraavan treenin niin, että lankku olisi aluksi mukana, mutta ottaisi sen muistuttelun jälkeen pois.

Liikkeestä istuminen: Tiistaina kertaalleen. Kävelin kohti peiliä jotta näin, kuinka tekee. Ei moitittavaa, palkka kun olin kävellyt muutaman askeleen koirasta poispäin.

Hyppynouto: Usealla eri variaatiolla kuuntelutreeniä; heitin kapulaa niin, että Ria istui edessäni ja vahdin etutassuja. Kuikuili taakseen, mutta tassut pysyi. Oli kuitenkin levoton ja teetin temppuja ennen kuin päästin hypylle ja noutoon, mm. tolpan kiertoa ja siitä perusasentoon tuloa. Kiersi kertaalleen hypyn takaisinpäin kun heitin kapulan niin vinoon. Muuten teki hyvin.

Paikallamakuu: Keskiviikon ryhmätreenissä kisanomaisena liikkeenä. Tämä tuttuun tapaan hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti